Gratis verzending heen en terug
Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis
Achteraf betalen binnen 14 dagen
Persoonlijk advies? Bel: 050-2011108
Veilig betalen via SSL verbinding
Afbeelding van een luchtbevochtiger

Luchtbevochtigers

Website onbereikbaar

Deze webwinkel is tijdelijk door administratieve redenen onbereikbaar. Mogelijker wijs is deze webwinkel binnenkort weer beschikbaar. Hieronder vindt u contactgegevens waarop u de webwinkel kunt bereiken.

Bedrijfsnaam :
E-mailadres : info@zaak-shops.nl

Luchtbevochtiger kopen? Het grootste luchtbevochtiger-assortiment vindt u op luchtbevochtiger-zaak.nl

Een luchtbevochtiger maakt een einde aan droge lucht in uw huis of kantoorruimte. Wanneer het kouder wordt en de verwarming aan gaat wordt de lucht zeer droog. Een luchtbevochtiger maakt een einde aan deze kwaal. Een gezonde en aangename luchtvochtigheid ligt tussen de 45 en 50%. Wanneer de luchtvochtigheid lager wordt is het raadzaam om in de ruimte een luchtbevochtiger te plaatsen.

Wij bieden dan ook luchtbevochtigers voor elk huishouden aan. Deze verdelen wij onder in koudwater verdampers, stoom luchtbevochtigers of ultrasone luchtbevochtigers. Een koudwater verdamper trekt water in de filters die erin zitten, en verspreid deze door de ruimte met een ventilator. Deze luchtbevochtiger is relatief goedkoop en verbruikt ook weinig energie.
Moet de luchtvochtigheid echter wat hoger zijn, boven 60%, dan is de ultrasone of stoom luchtbevochtiger waarschijnlijk meer geschikt. De stoom luchtbevochtiger kookt het water in een reservoir en laat een stoomdamp vrij die de lucht in wordt gestuurd. Stoom is natuurlijk warm en wordt dan ook erg snel opgenomen, deze is dan ook vrij effectief. Let wel op. De stoom luchtbevochtiger blaast soms wel erg hete stoom uit, dit kan gevaarlijk zijn als u bijvoorbeeld kinderen heeft rondlopen.
Mocht dit het geval zijn, dan is misschien de ultrasone luchtbevochtiger beter voor u geschikt. Deze laat onder een hoge frequentie een plaatje trillen in het water, waardoor er minuscule waterdruppeltjes ontstaan. Deze worden in de lucht opgenomen waardoor de luchtvochtigheid stijgt. Dit type luchtbevochtiger is erg effectief en ook nog eens een stuk geruislozer.

Naast luchtbevochtigers bieden we ook aroma diffusers, luchtreinigers en luchtwassers aan. Aroma diffusers verdampen water met een olie naar uw keuze door middel van hoge frequentie trillingen. Hierdoor wordt er een heerlijke geur door uw kamer of kantoor verspreid, die ook nog eens de luchtvochtigheid lichtelijk doet stijgen. Daarnaast heeft het ook de hygiënische functie van lucht reinigen, waarmee u ziektes kunt voorkomen.

Wilt u echter de nadruk vooral op dat laatste leggen, dan is een luchtreiniger wellicht een goede aankoop voor u. Voor iedereen die snel ziek wordt of bijvoorbeeld, astma, hooikoorts of een allergie heeft is dit een goed hulpmiddel. Onze luchtreinigers filteren alle kwaadaardige stoffen uit uw omgeving waardoor u verzekerd bent van een frisse en vooral gezonde lucht om u heen. Wilt u meer informatie over onze producten, of wilt u weten welke luchtbevochtiger het beste bij u past? Bel dan gerust met onze klantenservice, of neem contact op via Facebook of E-mail.

Bedrijfsvideo zaak-shops.nl